Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Detachering

Vakgebieden

Identity & Access Management

We begrijpen de vereiste vaardigheden bij het zoeken van  IAM Specialisten en zijn onder andere bekend met de IAM autorisaties/authenticaties.

Security Operations Center

Specialisten worden geplaatst in vakgebieden zoals incidentbeheer, beveiligingsoperaties, malware-analyse, IDS / IPS, SIEM en FIM.

Security Testing

Specialismen in ethisch hacken, red team, blue team, smartphone beveiliging, embedded systems en devices en software development.

Information Security

Cybss heeft een netwerk van specialisten die uitgebreide ervaring hebben in onder andere governance, risk en compliance.

// Wat wij aanbieden

Nieuwe uitdagingen
binnen de Cyber Security industrie

Waarom zou je ons vertrouwen voor de zoektocht naar een opdracht op het gebied van Cyber Security? Ten eerste omdat we ons vak door en door kennen. Ten tweede zijn de Cybss recruitment consultants experts met een passie voor Cyber Security. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe opdracht, kan dit jouw game changer zijn.

+
Tevreden klanten
+
Gewerkte uren
+
Talentpool
+
Plaatsingen

De sectoren

De IT-sector veranderd snel. Door de groei in digitalisering neemt ook Cyber Security toe in populariteit en dat zien wij terug in de aanvragen.

MEER WETEN

IT

IT

Financiële instellingen hebben al jaren hun eigen wet- en regelgeving omtrent Security. Zij blijven ook op dit vlak innoveren.

MEER WETEN

Finance

Finance

Om de privacy van elke burger te garanderen werken zijn hard om zo goed mogelijk beschermd te zijn tegen Cyber aanvallen.

MEER WETEN

Publieke Sector

Publieke Sector

In Nederland zijn er grote winkelketens. Zij investeren veel in digitalisering en zeker ook in Security. Wij verwachten dan ook een groei in opdrachten hieruit.

MEER WETEN

Retail

Retail

consultancy partijen hebben mooie projecten met gevestigde eindklanten door hun volwassen netwerk in hun niche komen zij dagelijks met mooie opdrachten.

MEER WETEN

Consultancy

Consultancy

Deze sector heeft veel opdrachten met betrekking tot Security. De bedrijven staan voor een dagelijkse taak om hun netwerk veilig te houden.

MEER WETEN

Telecom

Telecom